Koncuk, “Millet de bunu yedi öyle mi? Ne zaman seçim yaparsanız yapın ama milletin algısına hakaret etmeyin. ‘Ekonomi batağa girdi, nereye gittiğimiz belli değil’ demek zor tabi ki… Yalandan kim ölmüş? Zulm ile abat olanın, akıbeti berbat olur” dedi.

AKŞENER SEÇİLECEK


Türkiye Kamu-Sen eski Genel Başkanı İYİ Partili İsmail Koncuk, 24 Haziran erken seçim kararını da değerlendirdi ve ‘’Bizim için erken seçim, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı koltuğuna biraz daha erken oturması demektir. Huzurlu, mutlu, refah içinde yaşayan insanların olduğu, ayrıştırmanın, yandaş kayırmacılığın son bulduğu bir Türkiye özlemi ile çalışacağız’’ diyerek, şu görüşleri de savundu:

‘’Kim hangi sinsi oyunu kurgularsa kurgulasın, asıl olan millet iradesidir. Yeter ki, bu irade sandığa, hilesiz, hurdasız, sağlıklı bir şekilde yansısın. Millet sözünü söyleyecek ve Türkiye’nin önünde İYİ bir sayfa açacaktır. Korkunun ecele faydası yoktur. Bazıları aslında bu kararla siyaset sahnesinden yok oluşlarını da hızlandırmaktadır. Millet feraset sahibidir ve oyunun da farkındadır.

[old_news_related_template title="Akşener için ilk imza" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 24 Haziran’da genel seçimle birlikte yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde ‘’Cumhurbaşkanı adayı’’ olacağını açıklamasından sonra ilk imza, parti kurucusu ve Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Ahmet Can Buğday’dan geldi. Buğday İYİ Parti Gaziosmanpaşa teşkilatını ziyareti sırasında, Cumhurbaşkanı adayının Akşener olduğuna ilişkin dilekçesini de verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/meral-aksener-dha-880_16_9_1524136883.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/aksener-icin-ilk-imza-2360120/"]

[old_news_related_template title="Meral Akşener: Eğer geçen seferki gibi YSK üzerinden bir şeyler yapmaya kalkarsanız!.." desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya parti rozetini takmak üzere Fethiye'de vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener konuşması sırasında Atatürk'e hakaret davasında yargılanan Yavuz Bahadıroğlu'nun 'Harp hiledir' tweetine de cevap vererek, 'Kendini Erdoğan’a sevdirmek için uğraşan bir zatın bir sözü var 'Harp halidir her şey mubahtır' Geçen referandumdaki gibi YSK üzerinden bir hileye başvurursanız bütün fetvalarınızı size yediririm' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/aksener-dha-111_16_9_1524134172.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meral-aksener-muglada-2359982/"]