Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’nin en güvenilir kişisi soruşturmacı gazete­ci Uğur Dündar'ın reyting rekorları kıran programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

karamollaoglu-arena2

[old_news_related_template title="Karamollaoğlu: Ben bu tarz kalkınmayı obezite hastalığına benzetiyorum" desc="Halk Arenası programına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, AKP iktidarının adalet ve kalkınma ile ilgili anlayışının yanlış olduğu vurgulayarak, 'Yap işlet modeliyle yapıyoruz diyorlar ama yap işlet modeliyle bir iş yapıldığı zaman üzerimize binen yük öbüründen çok daha ağır oluyor. Birisine 10 ödeyeceğinize ileride başka birisine 30 ödüyorsunuz. Ben bu tarz kalkınmayı obezite hastalığına benzetiyorum...' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/whatsapp-image-2018-06-08-at-22.0_16_9_1528486780.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/karamollaoglu-ben-bu-tarz-kalkinmayi-obezite-hastaligina-benzetiyorum-2457373/"]

Karamollaoğlu, usta gazeteci Uğur Dündar'ın "Adalet ve Kalkınma Partisi ile aranızdaki en önemli farklar nelerdir?" sorusuna yanıt verdi.

[old_news_related_template title="Temel Karamollaoğlu Halk Arenası'nda!" desc="Halk TV'de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine gündemi belirliyor. İzmir Konak’taki İsmet İnönü Kültür Merkezi’nden sevenleriyle buluşan Halk Arenası'na halktan her hafta olduğu gibi yine büyük bir ilgi var. Programın yapıldığı İsmet İnönü Kültür Merkezi tıklım tıklım dolmuş durumda. Halk Arenası'nın bu haftaki konuğu ise Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/06/iecrop/dundar-karamollaoglu_16_9_1528481952.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/temel-karamollaoglu-halk-arenasinda-2457302/"]

Karamollaoğlu, "Şöyle söyleyeyim, aynı kökten geliyoruz ama bazen bitkiler büyüğünce daha kaliteli olsun diye aşı yaparlar. Ama aşı yanlış yapılınca tutmaz. Burada bir yanlış aşı oldu gibi geliyor. Prensip itibariyle benim bu fikirlerime karşı çıkanlar olacaklar olabilir, onu hemen söyleyeyim. Temelde bu arkadaşlarımız yola çıkarken ‘Milli görüş gömleğini çıkardık’ dediler. Şimdi de giymeye çalışıyorlar da olmuyor. Obezite hastalığı olduğu için gömlek yırtılıyor. Ekonomi o kadar bitti ki, bu kolay kolay her gömleğin uyacağı beden olmaktan çıktı" dedi.

karamollaoglu-arena

Karamollaoğlu şöyle devam etti:

"Bu arkadaşlarımız ‘Milli görüş gömleğini çıkardık’ dedikleri zaman bu umdelerinden vazgeçtik manasına geliyor bu. Ne yaptılar, arkasından ne geldi?  ‘Avrupa’yı medeniyet projesi olarak benimsedik’, ‘Amerika bizim stratejik müttefikimizdir’, ‘faizci kapitalist sistem de bizim kalkınmacı modelimizdir’ dediler, hapı yuttular. Bugün geldiğimiz nokta bunun neticesi."

arena-karamollaoglu