Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye dönerken, İran'da özel Türk jeti düştü. Jetin Başaran Yatırım Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'a ait olduğu öğrenildi. Jetin içinde bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti. Mina Başaran ve arkadaşları bekarlığı veda partisi için Birlişeik Arap Emirlikleri'ne gitmişti.

[old_news_related_template title="Bekarlığa veda partisinden dönüyorlardı" desc="Bu akşam saatlerinde İran'dan gelen bir son dakika haberiyle tüm Türkiye sarsıldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden bir özel jetin İran'ın dağlık bölgesinde düştüğü haberi gelmiş, bundan kısa bir süre sonra ise uçağın Başaran Holding'e ait olduğu açıklanmıştı. Uçakta bulunanların ise Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve bekarlığa veda için birlikte olduğu kız arkadaşları olduğu ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads//2018/03/iecrop/instagram_16_9_1520785748.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/bekarliga-veda-partisinden-donuyordu-2280844/"]

14 NİSAN'DA DÜNYA EVİNE GİRECEKTİ

Başaran Grubu'nun genç veliahtı Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, mutlu ilişkilerini Ekim ayında resmiyete döküp nişanlanmıştı. Soho House'da dillere destan bir törenle nişanlanmıştı. 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün töreni ile evleneceklerdi.