Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta da gündeme damgasını vuracak. Türk tiyatrosunun iki dev ismi, büyük mizah ustaları Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in konuk olduğu programda SÖZCÜ'ye yönelik FETÖ kumpası ele alındı. Usta gazeteci Uğur Dündar, gazetenin yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun da dahil olduğu 5 isme yönelik açılan davaya tepki gösterdi. Dündar, "Bunlar FETÖ'cü olamaz olsa olsa FETÖ'nün korkulu rüyası olurlar. Şimdi bunlar 'Biz FETÖ'ye yardım etmedik' diye hesap verme durumunda kalıyorlar" dedi.

[old_news_related_template title="İki ünlü mizah ustası 'Halk Arenası'nda!" desc="Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la 'Halk Arenası' bu hafta da gündeme damgasını vuracak. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen reyting rekortmeni programın bu akşamki konukları, Türk tiyatrosunun iki dev ismi, büyük mizah ustaları Metin Akpınar ve Müjdat Gezen!.." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/halk_16_9_1545415387.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/iki-unlu-mizah-ustasi-halk-arenasinda-2818686/"]

"AKLA YATKIN BİR YERİ YOK"

Bunun üzerine mizah ustası Müjdat Gezen, "Bunlar bir kısım insanı kandırmak için yapılıyor. Yoksa bunun akla yatkın bir yeri olmadığını bence AKP seçmeninin bir bölümü de biliyordur, 'bu kadar da saçmalık olur mu?' diyordur" ifadelerini kullandı. Gezen'in daha sonra Emin Çölaşan'ın FETÖ ile bağlantısı olabileceği esprisi salonu kahkahaya boğdu.

ekran-alinti

ekran-alintisi

ekran