Beşiktaş Avrupa Ligi maçında Sarpsborg'a konuk oluyor. Avrupa Ligi'nde üst tura yükselme şansının devam etmesi için mutlak galibiyet alması gereken Beşiktaş'ın kadrosunda bir çok eksik oyuncu bulunuyor. Son iki maç öncesinde Beşiktaş 4 puanla grubun son sırasında yer alırken, Sarpsborg ise 5 puanla ikinci sırada yer alıyor. Peki, Sarpsborg Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

SARPSBORG BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi 5. Hafta mücadelesinde Beşiktaş'ın Norveç temsilcisine konuk olacak. Hava şartları ve sakatlıklar nedeniyle ev sahibi ekip avantajlı durumda olsa da Beşiktaş mücadeleden 3 puanla ayrılmak istiyor. Beşiktaş Sarpsborg maçı 29 Kasım 2018 Perşembe günü saat 23:00'te başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Sarpsborg Beşiktaş maçı şifreli olarak futbol severler ile buluşacak.



SARPSBORG BEŞİKTAŞ İLK 11

Sarpsborg: Vasyutin, Horn, Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Vetti, Tveita, Askar, Tamm, Muhammed, Mortensen

Beşiktaş: Karius, Dorukhan, Necip, Vida, Caner, Adriano, Ljajic, Oğuzhan, Lens, Mustafa Pektemek, LarinBEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 5. maçında bu akşam Norveç deplasmanında Sarpsborg 08'e konuk olacak. 20 Eylül'de Vodafone Park'ta 3-1'lik galibiyet ile Avrupa Ligi'ne başlayan Beşiktaş Malmö deplasmanında aldığı 2-0'lık şok mağlubiyet ile buz kesti.

Genk'i sahasında konuk eden Beşiktaş kötü gidişata dur diyemedi ve Vodafone Park'ta rakibine 4-2 yenilmekten kurtulamadı. Deplasmanda Genk'e 8 Kasım'da konuk olan Beşiktaş maça iyi başlamasına rağmen sonunu getiremedi. Ricardo Querasma'nın attığı gol ile 1-0 öne geçen Beşiktaş mücadelenin sonlarında yediği golle sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

Atiba ve Güven statü gereği kadroya alınmazken Pepe, Medel, Banel, Roco ve Gökhan Gönül mücadelede sakatlıkları nedeniyle yer alamayacak. Aynı şekilde kadro dışı kalan Tolgay ile kadroya alınmayan Quaresma mücadelede forma giyemeyecek.