ESKİŞEHİR

Şehit uzman çavuş Neşet Gök'ün baba ocağına acı haber ulaştırıldı.

Eskişehir Emek Mahallesi Şölen Sokakta oturan Neşet Gök'ün baba ocağına acı haber askeri personel tarafından verildi. Baba Turan Gök gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit evine Türk bayrağı asıldı. Baba Turan Gök'ün 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken şehidin cenazesi yarın düzenlenecek askeri tören sonrası toprağa verilecek.

Şehit Neşet Gök Şehit Neşet Gök

İzmir


Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus'un acı haberi, İzmir Bergama ilçesinin kırsal Hamzalı Süleymaniye Mahallesi'nde yaşayan ailesinin evine ulaştı. Sağlık ekipleri eşliğinde eve gelen Bergama Kaymakam Vekili, Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün, Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç, Bergama Garnizon Komutanı Tankçı Albay Murat Sağlık, Bergama İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Uğur Abacı, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Osman Şahin ve Kınık İlçe Emniyet Müdürü Kenan Akgöllü, oğullarının şehit olduğu haberini annesi Şükran Ulus (53) ve babası Yücel Ulus'a (54) verdi. Acı haberi alan şehit astsubayın babası Yücel Ulus fenalaştı. Baba Ulus'a hazır bekletilen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Şehit Ömer Yiğit Ulus Şehit Ömer Yiğit Ulus


6 yıl uzman çavuşluk yaptıktan sonra astsubaylığa geçen ve bekâr olan şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin kardeşi Çağrı Ulus'un da astsubay olduğu ve İzmir'de görev yaptığı belirtildi. Şehidin, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu'nun eşinin yakını olduğu öğrenildi.

OPERASYONA GİTMEDEN BABASINI ARAMIŞ

Ulus'un, akşam operasyona çıkmadan önce babasını aradığı öğrenildi. Babası Yücel Ulus'u telefonla arayan şehidin "Nasipse yarın düğün için geleceğim" dediği belirtildi. Şehit Ulus'un, cuma günü yapılacak dayısının oğlunun düğünü için Bergama'ya gelmek amacıyla bugün yola çıkmayı planladığı öğrenildi. Ulus'un şehit düşmesinin ardından akrabaları, düğünü iptal ettiklerini söyledi.

Acı haberi alan şehit astsubayın babası Yücel Ulus fenalaştı. Baba Ulus'a hazır bekletilen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Acı haberi alan şehit astsubayın babası Yücel Ulus fenalaştı. Baba Ulus'a hazır bekletilen ambulanstaki sağlık ekipleri müdahalede bulundu.


AKP Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu da eşinin yakını olan şehidin evine geldi. Acı haberi sabah saatlerinde aldıklarını belirten Koştu, "Kendisi, eşimim dayısın torunu olur. Acı haberi sabah aldık. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Tabi ki bu saldırılar, hain planlar son bulmayacak; biz bunu biliyoruz. Ancak vatan evlatları, ülkenin gerçekten ülkeyi seven insanlar hiç bitmeyecek. Şehitler bizim kalbimizde yaşayacak. Metanetli, dirayetli olmak durumundayız. Devletimizin, hükümetimizin kararlı duruşuyla terörün kökü eninde sonunda kazınacak. Ülkemizin başı sağ olsun, üzüntülüyüz" dedi.

Antalya


Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim'in Antalya'daki babaevine ateş düştü. 1 ay önce evlendiği belirtilen şehit Hekim'in cenazesi, yarın memleketi Isparta'da toprağa verilecek.Aksu ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'ndeki gecekonduda yaşayan Ayşe ile Hasan Hekim çiftine, oğullarının şehit olduğu haberi, askeri yetkililerce verildi. Şehit ailesinin evine Türk bayrağı asılırken, kapıda ambulans içinde sağlık ekibi hazır bekletildi.

Şehit Ali Hekim Şehit Ali Hekim


Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim'in, 9 Eylül'de Arzu Hekim ile evlendiği belirtildi. Şehit Hekim'in cenazesinin, yarın memleketi Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi.

ANKARA

Şehit  Jandarma Uzman Çavuş Özgürcan İnce'nin Ankara Etimesgut Atakent Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı.

Şehidin annesi Sündüs İnce, babası Ömer İnce ve yakınları evde taziyeleri kabul etti.Şehidin evinin bulunduğu apartmana ve çevredeki binalara Türk bayrağı asıldı

Şehit Özgürcan İnce Şehit Özgürcan İnce


AMASYA

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın'ın, Amasya'nın Suluova ilçesindeki babaevinde yas var.Baba Niyazi ile anne Fatma Aydın'a, oğullarının şehadet haberi Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz tarafından Yeni Mahalle'deki ikametlerinde verildi.

Şehit Süleyman Aydın Şehit Süleyman Aydın


Şehidin babaevi ile bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.Şehidin babası Niyazi ve annesi Fatma Aydın'a taziyede bulunmak isteyen komşuları şehidin babaevine geldi.

Samsun


Şehit jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu'nun acı haberi memleketi Samsun'daki ailesine ulaştı. Göksu'nun Ladik ilçesi Deliahmetoğlu Mahallesi'ndeki baba evine ateş düştü. Şehit babası Arif ve şehit annesi Fidase Göksu ile şehidin 4 kardeşine acı haber verildi. Şehidin baba evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehit Uğur Göksu Şehit Uğur Göksu


Yakınları baba evine gelerek taziyede bulundu. Şehidin ağabeyi ve aynı zamanda mahalle muhtarı olan Seyit Ahmet Göksu, taziyeleri kabul etti. Şehidin yeğeni Halil Göksu amcası için gözyaşı döktü. Şehidin baba evinin önünde ambulans bekletildi. Şehit Uzman Çavuş Uğur Göksu´nun yaklaşık 1 yıl önce Nesrin Atağ ile nişanlandığı, çiftin düğün yapmak için şark görevinin bitmesini beklediği belirtildi.

Halil Göksu amcası için böyle gözyaşı döktü/ DHA Halil Göksu amcası için böyle gözyaşı döktü/ DHA

Balıkesir


Şehit Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer'in  Balıkesir'deki ailesine acı haber ulaştı.

Şehit Okan Dinçer Şehit Okan Dinçer


ACI HABER BABA EVİNE ULAŞTI

Hain saldırıda şehit olan Gercüş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer'in, Balıkesir'in Bigadiç ilçesi Bademli kırsal mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Bekâr olan şehidin annesi Arife ve babası Tezcan Dinçer ile ailesine acı haberi, yetkililer sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Aile, büyük üzüntü yaşadı. Şehidin kardeşi Oktay Dinçer'i Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar teselli etti. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu da aileye taziyelerini sundu. Şehit ailesinin evine dev Türk bayrağı asıldı.

kirikkale1_6303459

KIRIKKALE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

7 askerin şehit olduğu patlamada ağır yaralanan Kırıkkaleli Uzman Çavuş Yahya Şen de tedavisi için GATA’ya götürülürken uçakta şehit düştü.

İKİZLERİ TERÖR AYIRDI

Şehit Uzman Jandarma Yahya Şen’in (24) Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesine bağlı Akçakavak köyündeki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi. Bekar olan şehit Uzman Çavuş Yahya Şen’in Özel İdarede çalışan ikiz kardeşinin olduğu ve ağabeyinin de uzman çavuş olarak Ankara’da görev yaptığı öğrenildi.

ABD Büyükelçiliği'nden taziye mesajı

ABD Büyükelçiliği, hain saldırıyla ilgili Twitter'dan taziye mesajı paylaştı:

Batman’da bugün meydana gelen acımasız saldırıyı kınıyoruz ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına en derin başsağlığı dileklerimizi gönderiyoruz. PKK teröristleri saldırılarına son vermelidir. Terörle mücadelede müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız.