Kadıköy’de şubesi bulunan bir restoran, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” programına destek vermek için vatandaşlara bedava yarım ton et döner ikram etti.

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın 'Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'nı açıklamasının ardından ülkemizde çok sayıda işletme ve mağaza sahibi fiyatlarda indirime giderek kampanyayı desteklemişti. Devam eden süreçte Kadıköy’de şubesi bulunan Ağabab a Ekpress Döner Restoran’ın sahibi Himmet Polat, kampanyaya farklı bir yöntemle destek oldu. Aldığı kararla vatandaşlara yüzlerce kilo et döneri ücretsiz ikram eden Polat, gün boyunca restoranda bulunan tüm ürünleri vatandaşlara dağıtacaklarını ve program kapsamında desteklerinin devam edeceklerini söyledi.

Himmet Polat Himmet Polat


EN ÇOK ÖĞRENCİLER MEMNUN KALDI

Öte yandan bedava döner en çok öğrencilerin yüzünü güldürdü. Döner alabilmek için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, dakikalarca döner sırası bekledi.

"1 TON DÖNERİ VATANDAŞLARA DAĞITACAĞIZ"

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında böyle bir karar aldıklarını belirten işletme sahibi Himmet Polat,”Devletimizin aldığı yüzde 10 indirim kararını destekliyoruz. Bunu destekler nitelikte Kadıköy şubemizde tüm ürünleri bedava yaptık bugün. Bugün yaklaşık 500 kg döner dağıtık akşama kadar 1 ton olacak dağıttığımız döner” dedi.