Arama motoru Google, Gmail kullanıcıları için bir güncelleme yaptı.

Gmail uygulaması, bir süredir kaydırma hareketlerini destekliyordu; ancak sunulan seçenekler oldukça sınırlıydı. Uygulamada 'Okundu/Okunmadı' olarak işaretleme veya 'Arşivleme/Silme' gibi seçenekler vardı.

[old_news_related_template title="Hotmail ve Gmail e posta açma! E-Mail nasıl açılır?" desc="Teknoloji ile iç içe girdiğimiz günümüzde en etkili haberleşme araçlarından biri de e-Posta yani elektronik posta. E-Mail için en çok kullanılan altyapılar ise Gmail ve Hotmail. Peki e-Posta nasıl açılır? İşte e-Posta (e-Mail) açma işlemi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/04/iecrop/gmail-e-posta-acma-hotmail_16_9_1522913778.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/hotmail-ve-gmail-e-posta-acma-e-mail-nasil-acilir-2331210/"]

Gmail 8.5.20 sürümü ile Google, kullanıcılara, sola veya sağa doğru kaydırma yaparken kaydırma hareketinin ne işe yarayacağını seçmek için beş farklı seçenek sunmaya başladı.

ggmail

Güncelleme ile sola ve sağa kaydırma hareketlerini özelleştirmek mümkün. Bu özelleştirmeler şöyle; 'arşivleme, silme, okundu/okunmadı olarak işaretleme, taşıma ve sessize alma.