Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta güncelleme sonrası yaşanan sorun nedeniyle mesajlar alıcılara ulaşmıyor. Bazı kullanıcıları etkileyen bu durumun nasıl düzeleceğine dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

HEM iOS HEM ANDROID SORUN YAŞIYOR

Uygulamaya olan erişim güncelleme sebebiyle kısıtlı gibi görünse de, henüz konu ile ilgili net bir açıklama sunulmadı. Şimdiden sosyal medyada insanlar uygulama erişim sorunu başlığı altında bu olayı tartışıyorlar. Sorundan hem iOS hem de Android kullanıcıları muzdaripken, uygulamanın ne zaman düzeleceği de bilinmiyor.

[old_news_related_template title="WhatsApp'ın yeni özelliği duyuruldu! Artık para kazandıracak" desc="Son zamanların en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni paylaştığı bir blog yazısıyla, yalan haberle mücadele amacıyla bir fon başlattığını duyurdu. Artık WhatsApp'taki yanlış bilgilendirmelere sebep olan sorunlarla ilgili araştırma yapanlara toplamı 50 bin dolar olmak üzere çeşitli ödüller verilecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/whatsapp-reuters_16_9_1530732387.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/teknoloji/whatsappin-yeni-ozelligi-duyuruldu-artik-para-kazandiracak-2503236/"]