İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; adının açıklanmasını istemeyen kadın, mezarlıkta seks yapan bir çift gördü ve utanç verici bu ilişkiyi kınamak ve çifti utandırmak için de görüntüleri cep telefonuyla kaydetti.

Kimlikleri henüz tespit edilemeyen çifti bir ağacın altında cinsel ilişkiye girerken yansıtan görüntüleri ise bir radyo programına gönderdi.

St. Michael's Mezarlığı Sözcüsü, videoyu görmediğini fakat olayını duyduğunu ifade etti. Mezarlıkta yedi kamera bulunduğunu belirten sözcü, "Fakat onlar daha çok ön tarafa odaklanıyor" dedi.

[old_news_related_template title="VAHŞET! Adamı çırılçıplak soyup pitbull'la cinsel organını parçaladılar" desc="Bu yılın ilk altı ayında 17 bin cinayetin işlendiği Meksika’da dehşet verici bir 'yargısız infaz' vakası yaşandı. Başkent Mexico City'de çete üyesi beş kişi, bir kadına tecavüzle suçlanan adama pitbull cinsi köpekle saldırdı. Türkiye'de yasaklı olan saldırgan köpek, adamı resmen iğdiş etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/09/iecrop/dehset_16_9_1568028926.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/vahset-adami-cirilciplak-soyup-pitbullla-cinsel-organini-parcaladilar-5324516/"]