Mart 2016'da Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki D'Angleterre Oteli'nde çekilen videoda, 49 yaşındaki Carey ile 36 yaşındaki dansçısı Tanaka, oldukça seksi bir şekilde dans ediyor. Bir noktada Carey'nin Tanaka'ya kucak dansı yaptığı görülüyor.

The Daily Mail gazetesi, videonun çekildiği tarihte Carey ile 51 yaşındaki Avustralyalı işadamı Packer'ın nişanlı olduğunu yazdı. Carey ile Parker Ekim 2016'da ayrılmıştı.

İngiliz gazetesine konuşan bir kaynak, Carey-Tanaka çiftinin o dönemde de sadece arkadaş olmadıklarını ve birbirlerine karşı çok flörtöz davrandıklarını söyledi.

Carey-Tanaka ilişkisini bilen kaynak, ünlü şarkıcının Washington doğumlu dansçıya Packer ile ilişki yaşarken bile deli gibi aşık olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLARINI GÖNDERİYORDU

Carey'nin ekibinde bulunan bazı çalışma arkadaşına, Tanaka'ya gönderilmek üzere seksi fotoğraflarını çektirdiği de iddia edildi.

Söz konusu kaynağa göre; Carey, gece yarısı çekilen fotoğrafları sabah uyandığında beğenmeyince, çalışma arkadaşlarına bağırıyordu.

Bu fotoğraflar arasında Temmuz 2016'da Packer ile birlikte tatildeyken yatta çekilen altı adet çıplak ve yarı çıplak fotoğrafın da bulunduğu öne sürüldü.



Carey ve Tanaka'nın ekipte yer alan bir kişinin telefonu üzerinden yazıştığı ve birbiriyle fotoğraf paylaştığı da iddialar arasında.

28 Haziran 2016 tarihli bir mesajlaşmada, çift otelden çıkış planı yapıyor.

Bu yazışma, Carey'nin geceyi Tanaka'nın odasında geçirdiğini de ortaya koyuyor.

[old_news_related_template title="Başkomiser ünlü futbolcunun eşiyle arabada basıldı" desc="İskoçya bu seks skandalını konuşuyor... Ünlü bir futbolcunun karısı ile bir başkomiserin otomobilde cinsel ilişkiye girerken yakalandığı belirtildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/29/iecrop/polis-kapak_16_9_1559118858.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/baskomiser-unlu-futbolcunun-esiyle-arabada-basildi-4973552/"]