İşte yeni yiyecek fiyatları:
- Fırında kuzu tandır: 28 liraydı 52 liraya fırladı.
- Yöresel yemekler (Mumbar dolma): 11 liraydı 17 lira oldu.
- Yöresel yemekler (Kızarmış kelle): 30 liradan 48 liraya fırladı.
- Un helvası: 2 liradan 4 liraya yükseldi.
- Güveçte kuru fasulye: 9.5 liradan 16 liraya çıktı.
- Kahvaltı tabağı: 15 liradan 19 liraya çıktı.
- Kıymalı yumurta: 8 liraydı 12 liraya çıktı.
- Meyve tabağı: 8.5 liraydı 12 lira oldu.
- Açık büfe kahvaltı: 24 liradan 35 liraya çıktı.
- Kuzu pirzola: 26 liradan 40 liraya yükseldi.
- Kuzu şiş: 26 liraydı 38 lira oldu.
- Tavuk şiş: 12 liradan 19 liraya çıktı.
- Karışık ızgara: 25 liradan 40 liraya yükseldi.
- Yemek açık büfe: 36 liradan 50 liraya çıktı.
- Güveç: 17 liraydı 30 lira oldu.
- Fıstıklı baklava: 7.50 liradan 11 liraya çıktı.