Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi'nde geçtiğimiz şubat ayında balık avı için denize açılan Hakan Şen'den bir daha haber alınamadı. Yapılan tüm çalışmaya rağmen Şen'den bize rastlanmadı. 4 ay önce Sarıseki sahiline başı ve kolları olmayan erkek cesedi vurdu. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

[old_news_related_template title="Uludağ'daki arama çalışmalarında ceset bulundu iddiası!" desc="DHA tarafından Uludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışmaları sırasında kırmızı montun bulunduğu konuma yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bir ceset bulunduğu iddia edildi. Bursa Valisi Yakup Canbolat, Efe Sarp'a ait mont ve bere dışında herhangi bir izin, bulgunun olmadığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/09/iecrop/uludaggg_16_9_1575916784.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-uludagdaki-arama-calismalarinda-ceset-bulundu-5499503/"]

Kayıp kişilerden alınan DNA örnekleriyle cesetten alınan örneklerin karşılaştırılması sonucu cesedin kayıp Hakan Şen'e ait olduğu belirlendi. Aile, cenazeyi toprağa vermek üzere teslim aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  DHA