Sabah saatlerinde, İstanbul Havalimanı'nda İGA'ya bağlı bir güvenlik personeli İbrahim Laik, terminal içerisinde “Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık, belki bu yaptığım şeyle değişir. Ne mutlu Kürt ve Türküm diyebilene… Hakkınızı helal edin” paylaşımı yaptıktan sonra yüksekten atlayarak intihar etti.

[old_news_related_template title="İstanbul Havalimanı'nda güvenlik işçisi intihar etti" desc="İstanbul Havalimanı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan ve dün işten ayrılan İbrahim Laik, “Dış Hatlar” terminali üçüncü kattan atlayarak intihar etti. Hastanede hayatını kaybeden Laik, ölmeden önce sosyal medya hesabında, etnik kimliğinden ötürü dışlandığını belirtti. Polisin yaptığı soruşturmada; Laik’in aynı iş yerinde çalıştığı bir kıza aşık olduğu, ikilinin evlenmesine ailelerin razı olmadığı için bunalıma girdiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/18/iecrop/havalimaninda-intihar-3_16_9_1560848485.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/istanbul-havalimaninda-guvenlik-iscisi-intihar-etti-5183497/"]



İMAMOĞLU: BU ÜLKENİN 82 MİLYON VATANDAŞI KARDEŞTİR

Yaşanan bu acı olayın ardından CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, intihar eden gencin fotoğrafını paylaşarak "İbrahim kardeşimizin haberi yüreğimizi yaktı. Sana söz; ayrıştıranlar değil birleştirenler kazanacak. Bu ülkenin 82 milyon vatandaşı bir ve kardeştir" dedi.