İmamoğlu dün akşam cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki çocuğun ailesini ziyaret etti. İBB Başkanı çocuğun ailesine, "Süreci takip edeceğim. Bu anınızı sizinle paylaşmak istedim. Çocuklarımızın kılına zarar gelsin istemiyoruz." diye söz verdi.

İmamoğlu ziyaretinden sonra kısa bir süre mahalleli ile de ayaküstü sohbet etti.

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğramasından sonra mahalleli sokağa dökülmüş çocuğun akrabaları zanlıların bir an önce yakalanması için çağrı yapmıştı. Mahallede ilkokul çağındaki onlarca çocuk "İdam isteriz" ve "Çocuğa uzanan eller kırılsın" sloganları atarak ellerinde pankartlarla yürümüştü.

[old_news_related_template title="Küçükçekmece'deki çocuk istismarının yankıları sürüyor..." desc="İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismara uğradı. Polisin olay hakkında soruşturması sürerken sosyal medyada iddialar ortaya atılıyor. Valilik, 'Sosyal medyada mağdur yavrumuzun ve ailesinin sağlık durumlarına ilişkin yapılan bazı paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır' denildi. İşte Küçükçekmece'deki iğrenç olayın detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/25/iecrop/resimid_81212541_8121254_16_9_1556172892.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kucukcekmecedeki-cocuk-istismarinin-yankilari-suruyor-kucukcekmece-olayinin-tum-detaylari-4558707/"]