Kar yağışı Türkiye'de etkisini azaltsa da iç ve yüksek kesimlerde yer yer hayatı etkilemeye devam ediyor. Kahramanmaraş, Elazığ ve Ağrı'dan gelen kar tatili haberleri öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor.

AĞRI'DA YOĞUN TİPİ OKULLARI TATİL ETTİRDİ!


Eleşkirt Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu belirtildi. Yoğun tipi dolayısıyla yol açma çalışmalarının yapılamadığı bildirilen açıklamada, ilçe merkezi ve köylerdeki okulların bugün için tatil edildiği duyuruldu.

ELAZIĞ'DA 2 İLÇEYE KAR TATİLİ

Elazığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Palu ve Karakoçan ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Karakoçan ilçemizde 17, Palu ilçemizde 20 köydeki taşıma kapsamındaki öğrenciler için 10.01.2019 Perşembe günü kısmi tatil kararı alınmıştır" denildi.

KAHRAMANMARAŞ'DA 5 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Kahramanmaraş'ta yaşanan kar sonrası yoğun soğuklar etkili oluyor. Kahramanmaraş'ta etkili olan kar ve soğuklar nedeniyle tatil açıklaması geldi. Kar yağışının ardından meydana gelen buzlanmalar ve hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle Afşin, Nurhak, Ekinözü ve Elbistan ilçelerinin tamamında Andırın ilçesinde ise Yeşilova bölgesindeki okullar ve Kastal Ortaokulu haricindeki tüm okullar 10 Ocak perşembe günü 1 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları da 1 gün idari izinli sayılacak.