MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada "Küresel sermayenin birbirinden kötü, üçüncü, hatta beşinci sınıf kopyaları ve versiyonları birer birer sahaya sürülmeye başlamıştır" dedi ve şunları söyledi:

*AK Parti’de bir bölen güruhundan Ali Babacan’ın arkasındaki cambaz oynatıcısı Abdullah Gül çözüm adı altında çözülme süreci başlatılmıştır.

*MHP’nin tavizsiz politikalarının da katkısıyla bu kirli süreç başarısızlığa uğratılmıştır.

*Uluslararası aktörler kendilerine yeni piyonlar, maşalar, taşeronlar bulmuş, günün dinamiklerine uygun cambazlar yetiştirerek bellerine ip bağlamıştır.

*Kendilerinde gelecek vehmeden yalancı pehlivanlar yapraktan kispetler giymeye başlamıştır.

'YAPRAKLAR, SÜRÜKLENİP SAVRULACAKTIR'

*Pensilvanya’dan esen rüzgârların kaldırdığı yapraklar, topraklarımızda esen Cumhur İttifakı fırtınasının önünde savrulacaktır.

*Halkımız geçmişte de serseri rüzgârların savurduğu yaprakları faraşa doldurup çöpe atmıştır.

[old_news_related_template title="Son dakika... Davutoğlu partisini ilan etti: Gelecek Partisi" desc="Yeni partisi için kuruluş başvurusunu dün İçişleri Bakanlığına yapan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Bilkent Otel’de tanıtım toplantısı düzenledi.Yeni partinin ismi 'Gelecek Partisi' olarak açıklandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı olarak ilk konuşmasını yapan Davutoğlu 'Arkadaşlarımızla birlikte tarihin ve milletimizin önündeyiz. Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için bir araya geldik.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/13/iecrop/davutoglu-gelecek_16_9_1576223192.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-davutoglu-partisini-ilan-ediyor-5507535/"]