Müge Anlı'nın programında aranmaya devam eden Ecrin Bebek olayı Türkiye'nin gündemine oturdu. 1,5 yaşında olan Ecrin Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı bir köyde kayboldu. Aile, Ecrin Kurnaz'ın bir an önce bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi.Ecrin Bebek'i bulmak için adeta seferberlik ilan edildi. Öte yandan Ecrin Bebek'in ailesinin içinde yaşananlar ise canlı yayında herkesi şoke etti. İşte Ecrin Bebek olayıyla ilgili detaylar...

ECRİN BEBEK NASIL KAYBOLDU?

1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz, evlerinin önünde oynarken kayboldu. İkinci çocuğuna 6 aylık hamile anne Sevcan Kurnaz, salı günü saat 11.00'de rahatsızlanınca eşinin kendisini hastaneye götürdüğünü, kızları Ecrin'i babaannesi ve dedesine bıraktıklarını söyledi. Anne Kurnaz, "Çocuğumun kaybolduğunu telefondan öğrendim. Üç gündür çocuğumu görmedim" dedi.

Baba Deniz Kurnaz da babasının kendisini arayıp "kızının kaybolduğunu" söylediğini anlatarak, "Annem Ecrin'i göremeyince, amcasıyla hayvanları otlatmaya gittiği düşünmüş. Akşam kardeşim eve gelince annem Ecrin'i sormuş, kardeşim onunla olmadığını söylemiş. Sonra babam aradı, hemen buraya geldik" diye konuştu. Köye geldiklerinde havanın karardığını, kızını aradıklarını, bulamayınca jandarmaya haber verdiklerini belirten Kurnaz, "Ecrin kapının önünden bir tarafa gitmezdi, etrafta oynayacağı çocuk da yok" ifadesini kullandı.



Samsun'da kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin bebeğin annesi ve üvey babası Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Anne Sevcan Kurnaz, Ecrin'in babasının kalp krizinden hayatını kaybettiği eşinin yeğeni Deniz Kurnaz ile evlendiğini söyledi. Ecrin'in babasının kim olduğu da kafaları karıştırdı. Müge Anlı, anne Sevcan Kurnaz'a "Ecrin'in babası olduğunu zanneden başka biri var mıydı?' şeklindeki sorusuna "Bilmiyorum" cevabı alınca stüdyo adeta buz kesti.

1,5 yaşındaki Ecrin'in kaybolmasının ardından 4 saat boyunca kimsenin aklına Ecrin'in nerede olduğunun aklına gelmemesi, aile bireylerin kimseden şüphelenmemesi akıllara Ecrin'e başka bir şey mi yapıldığını getirdi. Ecrin'i son gören annesi Sevcan Kurnaz'ın eşi Deniz Kurnaz'ın kardeşi Özkan Kurnaz tüm şüpheleri üzerine çekti.