Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) 1322. hafta Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21.45'te yapıldı. 6 şanslı rakamı doğru tahmin edenlerin büyük ödül kazandığı Sayısal Loto oyununda bu hafta 3 devir bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda 6 bilen çıkmaması üzerine 3. devir sonrası ise büyük ödül 3 milyon 138 bin TL'ye ulaşmıştı. Sayısal Loto'da bu akşam da 6 bilen çıkmadı ve 4 devir gerçekleşti. Büyük ödül ise 4 milyon 389 bin TL olarak açıklandı. İşte 13 Mayıs 2020 Sayısal Loto sonuçları sorgulama sayfası...

SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sayısal Loto'nun 1322. hafta çekiliş sonuçları belli oldu. Sayısal Loto'da bu akşam şanslı rakamlar; 5-8-10-24-30-37 olarak belirlendi. Büyük ödül miktarı ise 4 milyon 389 bin TL olarak açıklandı.




ŞANS OYUNU ÇEKİLİŞLERİ HANGİ GÜN YAPILIYOR?

Düzenli olarak gerçekleştirilen ve Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen şans oyunu çekilişlerindeki düzen şu şekilde;

Pazartesi günleri On Numara
Çarşamba günleri Şans Topu, Sayısal Loto
Perşembe günleri Süper Loto
Cumartesi günleri Sayısal Loto



SAYISAL LOTO OYUNU HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Sayısal Loto oyunu çekilişleri Çarşamba ve Cumartesi günlerinde yapılmaktadır.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.