Karaçulha Mahallesi'nde yaşayan 8 aylık hamile İ.E.E., saat 14.00 sıralarında aniden sancılandı.

Birlikte yaşadığı Ç.İ. tarafından otomobile alınan İ.E.E.'nin sancıları hastaneye ulaşmadan iyice arttı.

Menteşeoğlu Mahallesi'ndeki bir özel hastaneye 300 metre kala otomobilden inen İ.E.E. yol kenarındaki tarlada doğum yaptı.

Dünyaya gelen kız bebek, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Yapılan kontrolde bebeğin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bebek kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken tedaviye alınan İ.E.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İ.E.E.'nin birlikte yaşadığı Ç.İ. ise 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan polis tarafından gözaltına alındı. DHA

[old_news_related_template title="Bahçeli: Suriye rejimini Rusya kışkırtmıştır" desc="İdlib'de 6 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı hain saldırıyla ilgili açıklama yapan MHP lideri Bahçeli, 'Astana, Soçi ve Cenevre süreçlerinin anlam ve inandırıcılığı artık kalmamıştır. Rusya bir yanda masalarda uzlaşma pozları verirken, diğer yanda Suriye rejimini kışkırtmış, askeri operasyonlara teşvik etmiştir.' ifadelerine yer verdi. Bahçeli, açıklamasını 'Bu saldırının yapılması sadece alçaklık ve ahlaksızlık değil, aynı zamanda düşmanlıktır. İdlib ve çevresi Türkiye düşmanlarına zindan edilmelidir.' sözleriyle sürdürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/03/iecrop/bahceli_16_9_1580725642.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/bahceli-suriye-rejimini-rusya-kiskirtmistir-5603988/"]