Twitter hesabından paylaşım yapan Dutlulu, "Deprem gecesinde de söylediğim gibi; ‘Şu saatte Akhisar’da büyük bir deprem olacak’ şeklinde yayılarak bilgi kirliliğine neden olan ve doğruluk payı olmayan söylentileri lütfen dikkate almayınız!" ifadelerini kullandı.

Akhisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* Bildiğiniz gibi bir süre önce Akhisar'da büyük bir deprem atlattık ve ekiplerimiz ile birlikte hâlâ depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.

* Tüm belediyelerimizin teyakkuz halinde olduklarını bilmenizi isterim.

* Şu anda başta büyükşehir belediyeleri olmak üzere bir yardım seferberliği başlatıldı ve AFAD ile koordineli bir şekilde çalışma sürdürülüyor.

* Yardım kampanyasına dahil olmak isteyen vatandaşlarımız lütfen AFAD ile iletişime geçsinler.

* İhtiyaç halinde biz de tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.



[old_news_related_template title="Son dakika... Ekrem İmamoğlu, deprem bölgesi Elazığ'da!" desc="İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da dünm meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan 6,8'lik depremin ardından Elazığ'a geldi. İmamoğlu ile bir depremzede arasında duygu yüklü ve sitem dolu anlar yaşandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/25/iecrop/ekrem-baskan-sozcu_16_9_1579963161.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-ekrem-imamoglu-deprem-bolgesi-elazigda-5588361/"]