İETT'den yapılan açıklamada şöyle denildi;

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan karar gereği, İstanbul’da 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına girecek öğrenci ve sınav görevlileri İETT otobüsleri, metrobüs, Otobüs A.Ş araçları, özel halk otobüsleri, nostaljik tramvay ve tünel araçlarından ücretsiz faydalanacak.

Öğrenciler ve sınav görevlileri, 07:30 ile 18:00 saatleri arasında kartlarını okutmadan belgelerini otobüs şoförlerine göstererek ücretsiz seyahat hakkını kullanabilecek.

[old_news_related_template title="AKP ve MHP karşı çıktı! İstanbul'da cemevlerine ibadethane statüsü verilemedi" desc="İBB Meclisi’nde CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul’daki cemevlerinin “ibadethane” olarak tanınması için sunduğu teklif, çoğunluğu elinde bulunduran AKP ve MHP grubu tarafından reddedildi. Cumhur ittifakı, meclisin cemevlerine “ibadethane” statüsü verme yetkisi olmadığını savundu. Mecliste, talepleri halinde cemevlerine temizlik ve diğer hizmetlerin İBB tarafından ücretsiz sunulması tartışmalar arasında karara bağlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/01/16/iecrop/cemevi-ibb-iha_16_9_1579195286.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/akp-ve-mhp-karsi-cikti-istanbulda-cemevlerine-ibadethane-statusu-verilemedi-5572080/"]