CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, vahşice katledilen Pınar Gültekin'in ailesiyle telefonda görüşerek başsağlığı diledi.

Kaftancıoğlu, aileyle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı:

* Yaşadığımız, yaşadığınız acıyı tarif etmek imkansız. Boğazımızda düğümlenen kelimeler anlamını yitirmiş durumda. Acınızı yürekten paylaşıyor, her şeyden önce büyük sabır diliyorum.

* Pınar'ın rahat uyuması için ona bunu yapan katil de katilleri koruyanlar da hukuk önünde hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yanınızda olacağım.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin'den (27) 5 gündür haber alınamıyordu. Bugün ise genç kızın cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı ilk ifadesinde Pınar Gültekin'i öldürdüğünü itiraf etti. Cani, genç kızı öldürdükten sonra yakmaya çalıştığını, bidona koyup üzerine beton döktüğünü kabul etti.

[old_news_related_template title="Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesi ortaya çıktı" desc="Son dakika haberi... Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın Emniyet'teki ilk ifadesine SÖZCÜ ulaştı. Cemal Metin Avcı'nın kadın cinayetlerinin faillerinde gördüğümüz tarzda, kurbanı suçlayıcı ve cinayeti meşru gösteren bir ifade verdiği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/21/iecrop/cemalmetinavci_16_9_1595322058.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-pinar-gultekinin-katil-zanlisi-cemal-metin-avcinin-ilk-ifadesi-ortaya-cikti-5943388/"]

[old_news_related_template title="Pınar Gültekin'in arkadaşları: Cemal Metin Avcı peşini bırakmadı!" desc="Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından katledilen 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in arkadaşları 'Pınar çok mutluydu ama Cemal Metin Avcı peşini bırakmadı' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/21/iecrop/fotosozcu.pinargultekin_16_9_1595330329.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/pinar-gultekinin-arkadaslari-cemal-metin-avci-pesini-birakmadi-5943819/"]