Operasyon, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi.



Suyltanbeyli, Turgutreis Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde bir iş yerinde sahte maske üretildiği bilgisini edinen ekipler harekete geçti.



İŞLETME SAHİBİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Yapılan araştırmaların ardından izinsiz ve sağlık koşullarına uygun olmayan şekilde imalat yapan tekstil firmasına baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda yaklaşık 1 milyon adet maske ele geçirildi.



Olayla ilgili polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, işletme sahipleri hakkında, halk sağlığını tehlikeye düşürmekten işlem yapıldığı öğrenildi.

[old_news_related_template title="Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 'corona' çalışması!" desc="Corona virüsü salgınının yayılmasını engellemek amacıyla Bilim Kurulunun tavsiyesiyle tüm yurtta tedbirler alınmaya devam ederken, alınan tedbirler Barış Pınarı Harekatı ile güvenli hale getirilen Telabyad ve Resulayn’da da aynı şekilde uygulanıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/24/iecrop/baris-pinari-iha_16_9_1585057588.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/baris-pinari-harekati-bolgesinde-corona-calismasi-5700139/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsü insanın doğaya etkisini gözler önüne serdi" desc="Dünyanın 196 ülkesinde görülen corona virüsü yaşamı adeta durdurdu... Birçok ülkede sokağa çıkma yasağı ve kısıtlama getirilirken, fabrikaların kapasitelerini azaltmaları ve kapatmaları ve trafiğin azalması, insanlığın doğa üzerindeki yıkıcı etkisini gözler önüne serdi... Turistik Venedik'in kanallarındaki su adeta temizlenirken, Çin ve İtalya'da hava kalitesi arttı. İstanbul'da da hava kirliliğinin yüzde 30 azaldığı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/24/iecrop/venedik-reuters1_16_9_1585051231.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-virusu-insanin-dogaya-etkisini-gozler-onune-serdi-5699751/"]