İzmirlilere hakaretlerde bulunan Erzurum Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı, aynı zamanda da yazar olan Zekiye Çomaklı, sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımla sözlerinin maksadını aştığını belirterek İzmirlilerden özür diledi.

"ART NİYETLİ KİŞİLERİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM"

Bir önceki paylaşımında, “Kilisenin önünde durmuş tek kaşıkla herkesin ağzına şurup veren dedenizin yanına gidin. Şurubunuzu için, ondan sonra kendi duanızı kendiniz yapın. Hadi Allah işinizi rast getirsin. İnşallah sizi corona vura” ifadelerini kullandıktan sonra özür videosu paylaşan Çomaklı, şunları söyledi:

* Dün yaptığım paylaşım ne yazık ki art niyetli insanlar tarafından çarpıtıldı ve kamuoyuna farklı bir şekilde yönlendirildi.

* Beni tanıyan herkes dini ve milli yönden hiç kimseyi ötekileştiremeyeceğimi bilirler.

* Ve böyle bir lüks de yoktur.

* Almanya seyahati sonrası kaldığım karantina süresince sosyal medya üzerinden ezanımıza ve milli değerlerimizi aşağılayan bir takım bildirimler yapılmış.

* Bunları gördüğüm zaman bir açıklama yaptım.

* Vatanperver ve dini değerlere saygılı İzmirli vatandaşlarımızı asla kastetmedim.

* Sözlerim maksadını aşmıştır.

* Vatanperver İzmirlilerden özür diliyorum.

* Ve art niyetli kişileri de Allah’a havale ediyorum.

DERVİŞOĞLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

İzmir İYİ Parti Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da sosyal medya hesabından Çomaklı’nın paylaşımına tepki göstermişti.

Dervişoğlu, “Bir İzmir Milletvekili olarak buradan suç duyurusunda bulunuyor ve savcıları göreve çağırıyorum. Gerekli resmî müracaat ilgili makamlara ulaştırılacaktır. Başta İzmir’de yaşayan Erzurumlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İzmirlileri bu kadın hakkında işlem yapmaya davet ediyorum” paylaşımında bulunmuştu.

[old_news_related_template title="İzmir’in çocukları da unutulmadı" desc="İzmir Büyükşehir Belediyesi corona virüsü salgını nedeniyle evlerinde oturan çocukları da unutmadı. 0-12 yaş arasındaki çocuklara 40 bin kitap dağıtılacak. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/27/iecrop/s677651_16_9_1585305095.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/izmirin-cocuklari-da-unutulmadi/"]