Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, halsizlik şikayeti ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Corona virüsü testi yapılan Gürbüz’ün sonucu pozitif çıktı.

Gürbüz sağlık durumu ve test sonucuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

* Değerli dostlarım, dün akşam halsizlik şikayetiyle gittiğim hastanede yapılan Covıd-19 testimin sonucu maalesef pozitif çıktı.

* Şu an durumum gayet iyi. Bir süre ailemle birlikte karantinada olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek ve daha çok çalışabilmek dileği ile. (İHA)



[old_news_related_template title="Corona tedbirlerini ihlal eden AKP'li vekil Cemil Yaman'a ceza!" desc="Corona virüsü salgını sürecinde alınan tedbirlere uymayarak oğlunun düğününe 1500 davetli çağıran, süre sınırını aşan ve yasak olmasına rağmen yemek servisi yaptırdığı belirlenen AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman´a Umumi Hıfzısıhha Kanunu´nun 282. maddesine göre en üst limitten toplam 6 bin 360 TL idari para cezası verildiği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/22/iecrop/kocaeli-dugun-sozcu1_16_9_1600785957.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/corona-tedbirlerini-ihlal-eden-akpli-vekil-cemil-yamana-ceza-6049784/"]