FETÖ’ye ait olduğu bildirilen, Isparta’nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi’ndeki bulanan 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılması için çalışmalar başladı.

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Aytekin Erdoğan ve Eğirdir Milli Emlak Şefi Atakan Arıkan’ın eşlik ettiği Çelik, 3 katlı binayı inceleyerek kamu hizmetinde kullanılması hususunda değerlendirmelerde bulundu.

Arıkan’dan bina ile ilgili bilgi alan Kaymakam Çelik, “3 katlı yapının kamu hizmetine yönelik kullanılması için gereken adımları atacağız” diye konuştu.

[old_news_related_template title="Uçakta 'Ben FETÖ'cüyüm' diye bağıran kadına tahliye" desc="Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gitmek için kalkış hazırlıkları yapan uçakta 'Ben FETÖ'cüyüm ve uçağı patlatacağım' diye bağırdığı gerekçesiyle 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan ve 2 buçuk aydır tutuklu olan Nikar Deliormanlı hakkında tahliye kararı verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/02/27/iecrop/ucak-feto1-sozcu-2_16_9_1582814106.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ben-fetocuyum-ve-ucagi-patlatacagim-diye-bagirmisti-karar-verildi-5649958/"]