Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin AB Daimi Temsilciliğinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüştü.

Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından ikili ortak basın toplantısı düzenledi. Yapılan açıklamaların ardındansa ikili arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

ELİNİ SIKMADI

Toplantı sonrası Erdoğan, Stoltenberg ile el sıkışmasını bekleyenlere gülerek 'Corona' hatırlatmasında bulundu. Stoltenberg de Erdoğan'a gülerek karşılık verdi.

[old_news_related_template title="Son dakika... Stoltenberg: Türkiye ağır bir sığınmacı yükü yaşıyor" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ortak basın toplantısında konuşan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 'Türkiye ağır bir sığınmacı yükü yaşıyor. Esad yönetimi görülmemiş bir insani ızdıraba neden olmuştur. Türkiye uzun vadeli bir çözümün bulunması için üzerine düşeni yapıyor' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/03/09/iecrop/erdogan-dha_16_9_1583775811.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-stoltenberg-turkiye-agir-bir-siginmaci-yuku-yasiyor-5669951/"]