TEM Otoyolu Büyükçekmece Beylikçayırı mevkiinde, temizlik işçileri yol kenarındaki ağaçlık alanda poşetler içerisinde ceset parçaları buldu. Durum emniyete bildirilince polis ekipleri olay yerine sevk edildi.



Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan ön çalışmanın ardından ceset Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Burada yapılan incelemede öldürülen kişinin Süleyman Akbaba olduğu anlaşıldı. Akbaba'yı bir akrabasının teşhis ettiği öğrenildi.

ÖLDÜRÜLÜP ATILDI 

Cesedi parçalara ayrılan Akbaba’nın bir süre önce esrarengiz şekilde ortadan kaybolduğu, eşinin ise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

BAŞKA YERDE ÖLDÜRÜLDÜ

Cinayet masası ekipleri cesedi parçalanan kurbanın, başka bir yerde öldürüldüğü daha sonra yol kenarındaki çalılık alana atıldığı üzerinde duruyor.

[old_news_related_template title="Ceset parçalarına ulaşılınca cinayeti itiraf etti" desc="Denizli'de yedi yıl önce kaybolan Levent Karaduman'a ait olduğu iddia edilen ceset parçaları 9 metrelik su kuyusundan çıktı. Şüpheli olarak gözaltına alınan kuzen Ali Osman S. suçunu itiraf etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/07/06/iecrop/iha-cinayet_16_9_1594042095.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/ceset-parcalarina-ulasilinca-cinayeti-itiraf-etti-5914761/"]