Hatay Valiliği, Suriye'nin Afrin kent merkezindeki Eşrefiye Mahallesi'nde saat 14.00 sıralarında bombalı aracın patladığını duyurdu. Açıklamada, 3 kişinin öldüğü, 3 kişin de yaralandığı kaydedildi.

Yaralıların çevre hastanelerde tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada, "Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır" denildi.

[old_news_related_template title="Afrin'e Atatürk Müzesi" desc="Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece Türkiye’de değil birçok ülkede, isminin verildiği meydanlar ve caddelerinin yanı sıra, anıtları ve heykelleri de bulunuyor. Son olarak Hatay Valiliği, Atatürk’ün 1. Dünya Savaşı sırasında konakladığı Afrin’deki evini restore ettirdi ve müzeye dönüştürülmesi için çalışmalara başladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/17/iecrop/ata2_16_9_1623973238.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/afrine-ataturk-muzesi/"]