Rusya'nın Tula şehrinde sabah saatlerinde küçük bir çocuk okula gittiği sırada bir şahsın bir kadını kaldırımda defalarca bıçakladığına şahit oldu. Kadının bıçaklandığını gören küçük çocuk, büyük bir korku yaşarken, hızla koşarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

Tula Bölge Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada, 40 yaşındaki Leyla A.’nın daha önce boşanmış olduğunu ve yeni bir ilişkisi olduğunu öğrenen 43 yaşındaki abisi Munir A.’nın ise bu durumu kabullenemeyerek kardeşini bıçaklayarak öldürdüğün aktarıldı.

Kız kardeşini öldüren şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

[old_news_related_template title="Müdürden kadın memurlara akılalmaz hakaret" desc="Mersin’in Toroslar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Baysal’ın, kadın memurlara yönelik yaptığı hakaret ve aşağılayıcı sözleri müfettiş raporunda da yer aldı. Kademe ilerleme, 1/8 oranında aylıktan kesme ve 1/30 oranında maaş kesme cezası alan müdürün idareciliği elinden alınıp Çankırı’ya sürüldü. AKP Toroslar ilçe başkan ve milletvekili aday adayı da olan Baysal’ın hâlâ görevde tutulması tepkiyle karşılanıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/17/iecrop/mudur_16_9_1615975741.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mudurden-kadin-memurlara-akilalmaz-hakaret-6318928/"]