Ukrayna’da Odessa bölgesinde 153, Mykolaiv bölgesinde 63, Kirovogradskiy’de 53 ve Kiev bölgesinde 4 olmak üzere toplam 273 yerleşim birimi elektriksiz kaldı.

Toplu taşıtlarda aksaklıklar yaşandı, tramvaylar hizmet veremez hale geldi. Dolmuşlar ise gecikmeli olarak duraklara yolcu taşımaya devam ediyor. Hava durumunu fırsata çeviren taksi operatörleri fiyatları 2 katına çıkardı. Gece saatlerinden beri yollarda yapılan kar temizleme çalışmaları ise yetersiz kalıyor.

Yoğun kar yaşı altında olan başkent Kiev’deki Pabediy, Şevçenko, Goloseyevskiy ve Lesi Ukrainki caddelerinde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

[old_news_related_template title="Ukrayna'dan Türkiye'ye Pfizer'ın ilaçlarını kaçak yolla sokmak isterken yakalandı" desc="Ukrayna’nın başkenti Kiev’den İstanbul’a Pfizer tarafından üretilen ilaçları kaçak yollarla getirmeye çalışan bir Kuveyt vatandaşı, Kiev'deki Borispol Uluslararası Havalimanı'nda yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/07/iecrop/pfizer-reuterss_16_9_1612732734.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ukraynadan-turkiyeye-pfizerin-ilaclarini-kacak-yolla-sokmak-isterken-yakalandi-6248738/"]