Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, AKP 7. Olağan Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş il kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan ile AKP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin arasında ilginç ‘Rabia’ selamı diyaloğu yaşandı.

İl başkanlarını tek tek selamlamak istediğini dile getiren Erdoğan, Dağtekin’e seslendi.

O sırada eline mikrofonu alan Dağtekin'e Erdoğan, 'Rabia' selamını hatırlatarak, “Selamı unutmayalım. Bizim selamı biliyorsunuz değil mi? Bunu unutmayalım” dedi.

Dağtekin bir süre bekledikten sonra 'Rabia' selamını verdi. Olay üzerine diğer il başkanlarının da 'Rabia' selamı verdiği görüldü.

[old_news_related_template title="Erdoğan'ın gözü önünde oldu! AKP kongrelerinde sıfır sosyal mesafe!" desc="AKP'nin Manisa, Aydın, Mardin, Adıyaman, Kilis, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Muş il kongreleri bugün gerçekleşti. Salonlar hınca hınç dolarken, Erdoğan online olarak bir konuşma yaptı. Sosyal mesafe kuralına uyulmazken, pek çok kişinin maske takmadığı görüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/18/iecrop/aaaaaaa_16_9_1610970621.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-erdoganin-gozu-onunde-oldu-akp-kongrelerinde-sifir-sosyal-mesafe-6216481/"]

[old_news_related_template title="Erdoğan konuşmasına izin vermedi: Sen mikrofonu vekilimize ver" desc="Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri Toplu Açılış Töreni’nde ilginç bir an yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mikrofonun kimde olduğunu sordu. EPDK İkinci Başkanı Zekeriya Gökşenli, mikrofonun kendisinde olduğunu söyleyince Erdoğan, 'Sen mikrofonu milletvekilimize ver, daha isabetli olur' diyerek, Gökşenli'nin konuşmasına izin vermedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/16/iecrop/erdogan-foto-sozcu_16_9_1610802536.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/erdogan-konusmasina-izin-vermedi-sen-mikrofonu-vekilimize-ver-6214018/"]