Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Değerli misafirlerimiz, yetkili otoritelerin kararı gereği 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında yurt içi uçuşlar için seyahat izin belgesi zorunlu olacaktır. Belgesi olan yolcularımız uçuşlarını gerçekleştirebilirler" dedi.

Tam kapanma nedeniyle zorunlu hale getirilen seyahat izin belgesini yolcular T.C. İçişleri Bakanlığı'na ait e-başvuru sistemi üzerinden veya 199'u arayarak belgelerini alabilecekler. (DHA)

[old_news_related_template title="Tam kapanmada hangi iş yerleri açık olacak?" desc="Kabine toplantısında alınan kritik kararlardan sonra, İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Tam Kapanma” konulu genelge gönderdi. İçişleri’nden yapılan açıklamada 17 gün sürecek sokağa çıkma yasağında açık olacak yerlerin de listesi yer aldı. Özel güvenlik görevlileri, sağlık çalışanları, üretim ve imalat tesisleri, kargo, su, nöbetçi noterler gibi iş yerleri de tam kapanma sürecinde açık olacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/27/iecrop/muaf-listesi-shu_16_9_1619499683.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/tam-kapanmada-hangi-is-yerleri-acik-olacak-6398144/"]