Başakşehir ilçesi Bahçeşehir semtinde yaşanan olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu 6 kişi arasında önce tartışma sonra çatışma yaşandı. Olayda silah çeken grup üyeleri birbirlerine ateş açtı.

ÇEÇEN, AZERBAYCANLI VE SURİYELİ

Yaşanan çatışmada Rusya vatandaşı Çeçen uyruklu Z.N. ve K.Y. vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaşamlarını yitirdi. Suriye uyruklu M.Y. ve Azerbaycan uyruklu R.R. ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan R.R. hayatını kaybetti. M.Y.’nin ise yoğun bakımda olduğu belirtildi.

ALACAK VERECEK İDDİASI

Çatışmanın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtilirken, yaralanan Suriye uyruklu M.Y.’nin beraberindeki Gürcü asıllı 3 şüphelinin olaydan sonra kaçtığı öne sürüldü.

POLİS HER YERDE ONLARI ARIYOR

İkisi Rusya, birisi Azerbaycan vatandaşı 3 kişinin öldüğü, Suriyeli bir kişinin yaralandığı, Gürcü şüphelilerin kaçtığı olayla ilgili İstanbul Emniyetine bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe ekiplerince çalışma başlatılırken, hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

3 GÖZALTI

Polis ekipleri, saldırıda ölen 2 kişiyle aynı gurupta olan 3 şüpheliyi olay yerinde gözaltına aldı. Saldırı sonrasında kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.



ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Bölgedeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde yerde kanlar içerisinde yatan kişiler için sağlık ekiplerinin beklendiği görüldü.

Akşam saatlerinde yaşanan çatışmadan hemen sonra çekilen görüntülerde bölgedeki dükkanların da hasar aldığı gözlendi.

[old_news_related_template title="Aydın'da restoranda silahlı kavga: 7 yaralı" desc="Aydın'ın Çine ilçesindeki bir restoranda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili inceleme başlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/25/iecrop/cine-dha-1_16_9_1616704713.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/aydinda-restoranda-silahli-kavga-7-yarali-6335716/"]

[old_news_related_template title="İzmir’de silahlı soygun girişimi" desc="İzmir’in Bornova ilçesinde bir marketler zincirindeki silahlı soygun girişimi güvenlik kameralarına yansırken, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/25/iecrop/soygun-izmir-foto-iha_16_9_1616650558.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/izmirde-silahli-soygun-girisimi-6333940/"]