Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın tohum desteğinde bulunduğu Haymana ilçesindeki Culuk köyünün çiftçisi, tohumları yeşerince kamera karşısına geçerek Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

"UMUDUMUZ SENSİN, BAŞKA BİR UMUDUMUZ YOK"

Mansur Yavaş'a seslenen Culuklu çiftçi, "Çiftçilerimize verdiğin mercimek ve nohutlar çok güzel çıktı. Köylüler senden memnun. Şu an tarladayız, tarlada geziyoruz. Köylülerimiz sizi takdir ediyor sayın başkanım. Yapacağın desteklerin devamını istiyoruz. Sen olmasaydın biz mahvolmuştuk. Buğdaylarımız gitti, yandı. Umudumuz senin verdiğin mercimek, nohut...Gelecekte buğday da verirseniz daha iyi olur. Senin verdiğin mercimekler çok güzel çıktı. Umudumuz sensin başkanım. Başka bir umudumuz yok" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentte kırsal kalkınmayı geliştirmek ve yerli üretimi artırmak amacıyla hayata geçirilen destek projesi kapsamında çiftçiye 400 ton “Kırmızı Mercimek Tohumu” dağıtımını Şereflikoçhisar, Bala ve Haymana ilçelerinde gerçekleştirmişti.

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş 2 yılda rekor kırdı" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘iyilik bulaşıcıdır’ sloganıyla bu yıl ikinci dalgasını Başkent’ten başlattığı “6 Milyon Tek Yürek” kampanyası rekor kırdı. Geçen sene Ramazan ayı ile Kurban Bayramı arasında düzenlenen kampanyaya yaklaşık 40 milyon TL’lik destek gelirken bu sene hayırsever vatandaşların bağış tutarı 41 günde 25 milyon TL’yi geçti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/13/iecrop/mansur-yavas-dha_16_9_1620926428.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mansur-yavas-2-yilda-rekor-kirdi-6429689/"]

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş açıkladı! Muaf olanlara ücretsiz olacak" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Bayram süresinde ise sokağa çıkma kısıtlaması muafiyeti bulunan vatandaşlarımız, EGO Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecektir. Başkent 153 hattımız vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini çözüme kavuşturmak, ASKİ ve itfaiye ekiplerimiz ile ANFA Güvenlik personelimiz ise olası sorunlara müdahale etmek üzere görevlerinin başında olacaktır' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/12/iecrop/mansur-yavas-sozcu-guzel_16_9_1620847293.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mansur-yavas-acikladi-muaf-olanlara-ucretsiz-olacak-6428086/"]