Denizli’de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Merkezefendi ve Honaz ilçe jandarma komutanlıkları ile birlikte yürüttüğü operasyonda 4 hırsızlık şüphelisini gözaltına aldı. Merkezefendi ilçesinde yüksek gerilim hattından trafo ile Honaz’da bir vatandaşın evindeki güneş enerji sistemine ait akülerin çalındığını belirleyen JASAT yürüttüğü çalışma ile faillerin kimliklerini tespit etti.

10 METRELİK DİREĞE TIRMANAN KADIN TRAFOYU SÖKTÜ

Merkezefendi’de üç şüphelinin yüksek gerilim hattına bağlı trafoyu son derece tehlikeli olmasına rağmen çaldığı ortaya çıktı. Şüphelilerden 31 yaşındaki ev hanımı Aysun S.’nin 10 metre yüksekliğindeki beton direğe tırmanarak trafoyu kaidesinden söktüğü ve aşağı attığı öğrenildi.

Aşağıda bekleyen suç ortakları oto tamircisi Selahattin T.(28). ve Yılmaz Ç.(46)’nin de trafoyu araca yükleyerek götürdükleri ortaya çıktı. Selahattin T.’nin 10 suç kaydı, Yılmaz Ç.’nin 5 suç kaydı, Aysun S.’nin ise 8 suç kaydına rastlandı.



EVİNİN SOYULDUĞUNU SABAH JANDARMADAN ÖĞRENDİ

Honaz’da ise bir vatandaşın evindeki güneş enerji sistemine ait bazı parçalar ile aküsünü çalan 33 yaşındaki Hüseyin K. evine yapılan baskınla gözaltına alındı.

Tamirci olduğu öğrenilen Hüseyin K.’nın 5 suç kaydına rastlandı. Jandarma sabah bulunan akü ve ekipmanları ev sahibine teslim etti. Evi soyulan vatandaşın jandarmanın kapısını çalması ile soyulduğunu anladığı belirtildi. Her iki olayda gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

[old_news_related_template title="Haltercileri aratmayan kadın hırsız! Düştü kalktı yine de pes etmedi" desc="İstanbul Kağıthane’de bir eve giren kadın hırsız, içi para dolu kasayı kucağına aldığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Sakatlanmayı göze alıp kasayı, adeta halterciler gibi kucaklayarak götürmeyi başaran kadın hırsız, aynı siteye bir kez daha hırsızlığa gelince suçüstü yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/24/iecrop/halterci-hirsiz-foto-iha_16_9_1629787881.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/haltercileri-aratmayan-kadin-hirsiz-dustu-kalkti-yine-de-pes-etmedi-6610358/"]

[old_news_related_template title="Pişkin hırsız soyduğu dükkanda yorulunca..." desc="İstanbul Esenyurt’ta bulunan bir börekçiyi bisikletiyle gelerek soymaya çalışan hırsız pişkinliği ile pes dedirtti. Börekçinin cam pervazlarını kırarak içeriye giren hırsız, kasada bulunana para ile telefonu aldı, sonrasında ise kendisine limonata doldurarak keyif yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/24/iecrop/hirsiz-foto-iha_16_9_1629786068.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/piskin-hirsiz-soydugu-dukkanda-yorulunca-6610342/"]