Olay, geçtiğimiz cumartesi günü saat 11.30 sıralarında Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir iş insanın park ettiği otomobilin camını kıran şüphelileri arka koltuktaki çantayı alarak kaçtı. İçinde 1 milyon lira değerinde çek ve dizüstü bilgisayar bulunan çantasının çalındığını gören iş insanı durumu polise bildirdi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan ihbar üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayı iki kişinin gerçekleştirdiğini tespit etti. Görüntülerde, şüphelilerden birinin kolunun sargılı olması dikkat çekti. Sargılı koluna rağmen otomobilin arka camını kırdığı belirtilen şüphelinin bu işlemi gerçekleştirmesinin ardından yanındaki arkadaşının çantayı aldığı belirtildi.

Polis ekipleri eli ve kolu sargılı olan şüphelinin S.Y.(27) olduğunu belirledi. Şüpheli olaydan bir gün sonra Halkalı'da gözaltına alındı. Çalınan malzemeler ise şüphelinin adresinde yapılan aramalarda bulundu. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

[old_news_related_template title="İstanbul'da hırsız mahsur kaldı... Bina sakinlerine yalvardı" desc="Sultangazi'de hırsızlık amacıyla eve giren bir kişi, ev sahibinin fark etmesi üzerine arka balkondan kaçmak istedi. Yakalanacağını anlayan hırsız, balkondan yan binaya geçmeye çalışırken, pencereye tutunup, mahsur kaldı. Ev sahibi ve sokaktakilere adeta yalvaran şüpheli bir anlık boşluktan faydalanıp, balkondan kaçarken, pencerede mahsur kaldığı anlar kameralara yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/28/iecrop/detay-kopya-4_16_9_1627456207.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-hirsiz-mahsur-kaldi-bina-sakinlerine-yalvardi-6560804/"]