İsrail Başbakanı Naftali Bennett'in oğluna, içinde mermi bulunan bir tehdit mektubu gönderildiği açıklandı.

İki gün önce İsrail Başbakanı Bennett ve ailesini tehdit eden bir mektup gönderilmiş ve içinden de mermi çıkmıştı. Bu olaydan 48 saat sonra İsrail polisi ve istihbarat birimi Shin Bet, Bennett'in büyük oğlu Yoni'ye de benzer bir tehdit mektubu ulaştığını açıkladı.

İsrail'in çok okunan gazetelerinden Haaretz'e konuşan kaynaklar, olayla ilgili incelemenin derinleştiğini açıklarken henüz bir açıklama yapmaya hazır olmadıklarını duyurdu.

Tehdit mesajlarının gelmesinin ardından Bennett dün bir açıklama yaparak, İsrailliler arasında bir ayrışma yaşandığını ve bunun olmaması gerektiğini söylemişti. Bennett, "Yahudi tarihinin en karanlık günlerinde bile sol ile sağ bir araya gelemedi ve ortak çalışamadı. Kardeşlerim, İsrail içindeki ayrılığa boyun eğemeyiz" dedi.

[old_news_related_template title="Orta Doğu medyası: İsrail liste verdi, Türkiye harekete geçti" desc="Son dönemde Türkiye ile İsrail arasında normalleşme süreci devam ederken Orta Doğu medyasına konuşan yetkililerden dikkat çekici iddialar ve açıklamalar geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/27/iecrop/herzog-depo_16_9_1651046278.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/orta-dogu-medyasi-israil-liste-verdi-turkiye-harekete-gecti-7100555/"]

[old_news_related_template title="İsrail Başbakanı Bennett’e içinde mermi bulunan mektup gönderildi" desc="İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail Başbakanı Naftali Benett ve ailesine içinde mermi bulunan ölüm tehditleri içeren bir mektubun gönderildiği bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/26/iecrop/benet-iha_16_9_1651005067.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/israil-basbakani-bennette-icinde-mermi-bulunan-mektup-gonderildi-7099904/"]