Kentte sağanakla birlikte sürüklenen ağaç ve atıklar, Üçköprü Köprüsü'nün ayaklarını tıkayarak, taşkınlara neden oldu. İl Özel İdaresi'nin iş makinesi ile gece saatlerinde bölgede çalışma başlatıldı. Çalışmalar sırasında operatör Okan Bayrak'ın kullandığı iş makinesi, devrildi.



Bayrak, sulara kapılarak gözden kayboldu. Bayrak'tan haber alınmayan İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, bölgeye gitti. Devrilen iş makinesini gören ekipler, durumu AFAD'a bildirdi. Bölgeye AFAD, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, Bayrak'ı bulmak için çalışma başlattı.



SOYLU'DAN AÇIKLAMA 

Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sel afeti ve su taşkınları sebebiyle; Kastamonu Küre İkizciler Köyünde kaybolan hemşehrimiz Recep Bakırcı'yı, Düzce Kaynaşlı'da sele kapılan kepçe operatörümüz Okan Bayrak'ı arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor" dedi.  (DHA)

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den güncel hava durumu açıklaması! 24 il için yağış ve sel uyarısı" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil en az 24 il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Yağışların bu akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in batısı, Sakarya, Kocaeli, Ankara ve Çankırı çevrelerinde, gece saatlerinde Marmara'nın doğusunda etkili olacağı belirtildi. İşte il il güncel hava durumu açıklaması..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/27/iecrop/saganak_16_9_1625683559-880x495-1_16_9_1656353726.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/meteorolojiden-guncel-hava-durumu-aciklamasi-24-il-icin-yagis-ve-sel-uyarisi-7217885/"]