Mecidiyeköy'de geçen pazar akşamı, bir mağazanın çocuk reyonunda giysi katlayan satış görevlisi Kübra S.'yi takip ederek mastürbasyon yapan E.Ç., olayın fark edilmesinin ardından mağazadan çıkarak kayıplara karıştı.

Polisin 74 işyeri ve MOBESE kameralarını takip ederek izini bulduğu E.Ç., evine girerken yakalandı.

Polisteki sorgusunda suçunu itiraf eden E.Ç., işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. E.Ç., mahkemenin ardından tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Satış görevlisi genç kız kamera kayıtlarını izleyince iğrenç olay ortaya çıktı" desc="Okul harçlığını çıkarmak için bir mağazada satış elemanı olarak çalışan 23 yaşındaki üniversiteli genç kız, çocuk reyonunda elbise bakma bahanesiyle gelen bir kişinin kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını fark etti. O anların görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Kübra isimli genç kız, şikayetçi olmak için gittiği karakolda ise polislerin umursamaz tavırlarıyla karşılaştığını ileri sürdü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/14/iecrop/sapik1_16_9_1644854223.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/satis-gorevlisi-genc-kiz-kamera-kayitlarini-izleyince-igrenc-olay-ortaya-cikti-6952635/"]