İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk annesi 20 yaşındaki Sibel Koçoğlu’nun yaklaşık 100 bin TL para ile 4 gün önce ortadan kaybolması ailesini endişelendirdi. Koçoğlu’nun ailesi emniyet güçleri ve jandarmaya müracaat ederek hayatından endişe ettiklerini belirtip bulunmasını istedi.

TELEFON SİNYALLERİ BODRUM’DA OLDUĞUNU ORTAYA ÇIKARDI

Araştırmayı yürüten emniyet güçleri genç kadının Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’ndeki bir otelde olduğunu tespit ettiğini belirten Koçoğlu’nun eniştesi Ali Çiftçi, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Yanına ailesinin tüm parasını almış, çocukları bırakıp gitti kendisinden 4 gündür haber alamıyoruz.

Emniyet güçleri kendisine ait telefon sinyallerinin Bodrum’da bir otelde olduğunu belirledi. Bizde şu anda sonucu merakla bekliyoruz, en azından hayatta olduğunu öğrenelim, ardından birileri tarafından kandırılarak Bodrum’a götürüldüğünü düşünüyoruz. Amacımız bir an önce çocuklarının yanına sağ salim dönmesini sağlamak” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

[old_news_related_template title="5 yıldır aranıyordu, betonla gömülmüş olarak bulundu" desc="Sivas’ta 7 yıldır kayıp olan şahsı öldürüp betonla gömdükleri ileri sürülen aynı aileden 5 kişi adliyeye sevk edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/11/iecrop/resim1_20007923_16_9_1647005755.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/5-yildir-araniyordu-betonla-gomulmus-olarak-bulundu-7004472/"]