Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Nebiköy Mahallesi yakınlarındaki bir mermer fabrikasına ait mutfakta bugün akşam saatlerinde tüp patlaması nedeniyle yangın çıktı.

Patlamanın ardından mermer fabrikasında işçiler önce yangın tüpleri ile ardından Muğla İtfaiyesi Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Olay anında ağır yaralanan evli ve iki çocuk annesi aşçı Suzan Karakuyu ambulans ile önce Yatağan Devlet Hastanesi’ne ardından ağır yanıkları olması nedeniyle ambulans ile Balıkesir’e gönderildi. Jandarma patlama ile ilgili soruşturma başlattı.

[old_news_related_template title="İstenmeyen maden tesisinin altından kaynak suyu fışkırdı" desc="Bursa Yenişehir ilçesi Kirazlıyayla köyünde, köylülerin tüm müdahalelerine karşın yapımı devam eden Çinko-Kurşun-Bakır Zenginleştirme Maden Tesisi'nin beton temelleri altından doğal kaynak suyu fışkırdı. Bölgede köylüler ile birlikte açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Bu maden fabrikasına doğa bile isyan etti, iktidar ise bu duruma hala sağır sultan” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/27/iecrop/maden1_16_9_1645982749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/istenmeyen-maden-tesisinin-altindan-kaynak-suyu-fiskirdi-6978338/"]