Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’nde tekne ile geziye çıkmak denize açılan 4 kişinin arasında kısa bir süre sonra sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

Kavgada B.Ç ve C.Ç.ile E.Y. arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma iddiaya göre alkolünde etkisi ile kavgaya dönüştü Kavga sırasında boğazından bıçakla yaralanan E.Y. denize atladı, yüzerek sahile gelen ve kanlar içinde olan kişiyi görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. E.Y. olay yerinde yapılan ilk yardımın ardından ambulans ile hastaneye kaldırılırken teknede bulunan B.Ç., C.Ç. polis tarafından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Sahil güvenlik ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

[old_news_related_template title="Hollanda vatandaşı lüks teknesinde ölü bulundu" desc="Antalya’da geçici oturma izni bulunan Hollanda vatandaşı Gerardus Joseph Kleijngeld (67), lüks teknesinde ölü bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/tekne_16_9_1647870017.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/hollanda-vatandasi-luks-teknesinde-olu-bulundu-7025062/"]