Olay, 24 Nisan akşamı Mamak ilçesi Yeni Bayındır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde meydana geldi. Murat Üneş, alkollü olarak kullandığı otomobiliyle Esra Yavuz yönetimindeki otomobile çarptı. Maddi hasarlı kazanın ardından araçtan inen Esra Yavuz'un eşi Uğur Yavuz, Murat Üneş'in alkollü olduğunu anlayınca polise haber vereceğini söyledi.

Murat Üneş, bunun üzerine tartıştığı Uğur Yavuz'u eliyle itip, yere düşürdükten sonra otomobiliyle ayağının üzerinden geçti. Murat Üneş, yoldan geçen ve Yavuz'a yardım etmek isteyen Hatun Gülşen'e de çarpıp, yola devam etti. Yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra tekrar geri dönen Murat Üneş, bu kez Esra Yavuz'un üzerine aracını sürüp, ayaklarının üzerinden geçti.

Murat Üneş ve Hatun Gülşen'in basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde, Esra Yavuz'un ise ayağında kırık oluşacak şekilde yaralanmasına neden olan Murat Üneş, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilen Murat Üneş, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Küçük çocuğu ezen alkollü sürücü tahliye oldu, aile isyan etti" desc="Adana'nın Pozantı ilçesinde otomobille çarptığı 14 yaşındaki Muhammet Yurtçu'nun ölümüne, aynı yaştaki arkadaşının da yaralanmasına neden olan alkollü sürücü Meriç Batuman'ın, 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılıp tahliye edilmesine aileler ve vatandaşlar tepki gösterdi. Doğum günü kutlamasına giderken hayatını kaybeden Muhammet'in annesi Dürdane Yurtçu, karara itiraz ettiklerini belirterek, adaletin yerini bulmasını istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/20/iecrop/aw600370_05_16_9_1650465288.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kucuk-cocugu-ezen-alkollu-surucu-tahliye-oldu-aile-isyan-etti-7086661/"]