Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’nde bugün bir çoban köpeğinin kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülmesi hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu. Muğla Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Vahit Çevik, köpekleri ile yürüyüş yaparken bir dere kenarında köpeği ölü vaziyette bulduğunu söyledi.

"YAPANIN TESPİT EDİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Av. Vahit Çevik’in şikayeti üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri bölgeye gelerek inceleme yaptı. Köpeğin üzerinde tasma veya küpe bulunmadığını belirten Çevik “Güzel bir çoban köpeği, kafasına sert bir cisim ile vura vura öldürülmüş, sonrada ayağına ip bağlayarak sürükleyip buraya getirmişler, bunun adı vahşet. Suçlu veya suçluların bulunması için polise ve İlçe tarım ve Orman Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

[old_news_related_template title="Bodrum'da 'Adalet, Sizsiniz' oyunu tiyatroseverlerle buluştu" desc="Türk edebiyatının önemli şair ve yazarı Nazım Hikmet Ran'ın 120'nci doğum günü dolayısıyla hazırlanan etkinlikler kapsamında, 'Adalet, Sizsiniz' oyunu tiyatroseverlerle buluştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/20/iecrop/fotosozcu_16_9_1642679714.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/bodrumda-adalet-sizsiniz-oyunu-tiyatroseverlerle-bulustu/"]