Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine vatandaşlar ellerinde AKP flamalarıyla katılım sağladı, miting havasında geçen açılış töreninde seçim dönemlerini hatırlatan şarkılar söylendi. Törende Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara Duymayanlara" şarkısı çalarken Erdoğan da şarkıya eşlik etti.

"NEREDEN NEREYE" ŞARKISI KULLANILIYORDU

AKP, 2019 yerel seçimlerinde “Nereden Nereye” isimli seçim şarkısını kullanmıştı. Şarkının nakarat kısmında “Nereden nereye geldi Türkiye, Önce millet önce memleket, Hep beraber ileriye haydi Türkiye” sözleri yer alıyordu.

Nereden Nereye şarkısı Domra şarkısıyla dönüşümlü çalışırken, meydanlarda toplanan vatandaşlara çay torbaları fırlatılmış, bu durum eleştirilere yol açmıştı.

CHP'DEN ŞARKI GÖNDERMESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan'ın Bilecik'teki açılış törende şarkı söylediği görüntüleri paylaşarak, "Bilecik Bilecik olalı, böyle zulüm görmemiştir. Geçmiş olsun Bilecik. Yönetimdeki bu detonelikten kurtulmaya artık çok az kaldı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın Bilecik'te eşlik ettiği şarkının sözleri:

"Her şey her şey, senin için
Dualarım duygularım
Düşlerimde bakışların
Hep seni söylüyor şarkılarım
Her şey her şey, senin için
Dualarım duygularım
Düşlerimde bakışların
Hep seni söylüyor şarkılarım
Umrumda değil kim duyarsa duysun
Varsın olsun kim görürse görsün
Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun
Söyle sevgilim herkes duysun
Duyanlara duymayanlara
Soranlara sormayanlara
Ben onu seviyorum çok seviyorum
Seviyorum seviyorum çok"