Yüzyıllardır hastalıkların tedavisinde kullanılan sarımsak, modern tıbbın da en önemli kaynaklarından biri. O kadar güçlü bir besin ki, yedikten 24 saat sonra bile etkileri devam etmekte! shutterstock_73797829-custom Kilo vermek, öksürük ve grip tedavisinin öncüsü olan sarımsağı pişirince bakın vücudunuzda neler oluyor (Pişirme işlemini ızgarada uygulayın): shutterstock_130551773-custom Kolestrol seviyelerini düzenler. shutterstock_242008897-custom Damarların temizlenmesini sağlar ve kalp hastalıklarından korur. shutterstock_264894224-custom Kan basıncını düşürür ve düzeltir. shutterstock_267579590-custom Vücudun doğal savunmasını artırır ve bağışıklık sistemini güçlendirir. shutterstock_372588625-custom Vücudunuzdaki ağır metalleri atmaya yardımcı olur. shutterstock_373630837-custom Kemik kuvvetini artırmaya yardımcı olur. shutterstock_578727862-custom Sarımsak, yüksek besin içeriğinden dolayı yorgunluğun ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. shutterstock_578728033-custom Atletik becerileri geliştirir. shutterstock_640401358-custom Hücrelerin uzun ömürlü olmasına yardım eder.