Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantep FK'nın Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Erol Bulut, maçın hakemi Halis Özkahya'nın maçı erken bitirmesi olayına değindi.

'OLMASI GEREKEN NEYSE YAPMAK ZORUNDAYIZ'

Erol Bulut, maçın ardından yaşanan olayla ilgili de, "Önce içeri girdik, sonra tekrar çıkıp oynadık, maçı bitirdik. Olması gereken neyse onu yapmak zorundayız. Bize de böyle talimat geldi. 4 dakika daha oynanması gerekiyordu. Futbolcularımız, tekrar formalarını giyip sahaya çıktı. Evet bu bir hata ama biz de, hakem de insan. Böyle hatalar olabiliyor. 9 dakika gösterildi. Sonra 5. dakikada maçı bitirdi. Ne söyleyebilirim? Hepimiz insanız, biz de hata yapıyoruz. O da insan. Ufak bir hata yapmış olabilir, bugün iyi bir maç yönetti" diye konuştu.

HAKAN KUTLU: 'MAÇIN BİTTİĞİNİ ZANNETMİŞ'

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Hakan Kutlu, Gaziantep FK maçı sonrası Halis Özkahya'nın karşılaşmayı erken bitirmesi hakkında konuştu. Futbolda böyle hataların olabildiğini kaydeden Kutlu, "Hakem de maçın kronometresinde dakikayı yanlış görmüş, maçın bittiğini zannetmiş" dedi. Kutlu, maçın sonunda yaşananlarla ilgili bir soru üzerine, "Bazen hatalar olabiliyor. Hakem de maçın kronometresinde dakikayı yanlış görmüş, maçın bittiğini zannetmiş. Sonra bize yeniden maça çıkmamız gerektiğini söylediler, biz de çıktık. Olabiliyor böyle hatalar, üzerinde çok durmamak gerekiyor. Bizler de hata yapabiliyoruz, hakem de bir hata yapmış" diye konuştu.