Haris Seferovic ve Dries Mertens ile hücum hattını güçlendiren Galatasaray, buna karşın kadrosuna bir santrfor daha katmanın peşinde. Bu bölge için 4 isim belirleyen sarı-kırmızılıların listesinin ilk sırasında bonservisi elinde olan İtalyan yıldız Andrea Belotti yer alıyor. Önceliği Roma olan 28 yaşındaki futbolcunun kararını vermek için yönetimden birkaç gün izin talep ettiği öğrenildi. İşi şansa bırakmayan Cimbom diğer isimlerle de temasta.

BELOTTI İSTANBUL'A YAKIN

İtalyan kaynaklar, Roma’nın kendisini oyalamasından bıkan Belotti’nin Galatasaray’a daha yakın olduğunu önü sürüyor. Bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki deneyimli futbolcu, kariyerinde çıktığı 358 karşılaşmada 143 kez fileleri sarstı.
Mauro Icardi

ICARDI İÇİN PUSUDA

Sarı-kırmızılılar, Jamaikalı Shamar Nicholson için Spartak Moskova ile görüşmelere devam ediyor. Rus ekibinde geçen sezon 20 maçta 8 gol atan 29 yaşındaki ve 1.92 boyundaki santrforun yanı sıra iki hafta önce kırmızı-beyazlılardan Schalke’ye transfer olan Jordan Larsson da gündemde. Aslan’da Paris Saint Germain’in gözden çıkardığı Arjantinli yıldız Mauro İcardi için de beklemede.